heerlen-landgraaf

terugblik inloopavond spoorverdubbeling

Ondanks de zeer hoge temperatuur kwamen er zo’n zestig omwonenden naar de inloopavond op 20 juni 2017 in het Cultuurhuis in Heerlen. Projectmedewerkers van de provincie, gemeenten Landgraaf en Heerlen en ProRail praatten de bezoekers bij over de voortgang van het project..

Zo werd door het ontwerpteam  van de provincie toegelicht in welke richting de ideeën voor de aanleg van het toekomstig dubbel baanvak zich ontwikkelen. Daarnaast lag de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inlage en werd deze op verzoek toegelicht.

De NRD ligt nog tot en met donderdag 24 augustus 2017 voor een ieder ter inzage. Lees meer.

Vragen?

Kon u niet aanwezig zijn, maar heeft u wel vragen? Stel ze via de website of stuur ons een e-mail. U bent ook welkom in ons informatiecentrum in Landgraaf.

 

Uitleg over de ideeën voor de aanleg van het toekomstig dubbel baanvak Foto: La Sirel
Heeft u ook vragen? Stel ze op deze website! Foto: La Sirel
Foto: La Sirel
Foto: La Sirel

13 October 2017 | 23:27

Patrick Verbruggen

Allemaal heel erg leuk, maar de trein rijdt nu al zowat door mijn achtertuin, wat moet dat gaan brengen met nog een spoor.

25 October 2017 | 11:21

Katja Huijsmans |

Beste Patrick Verbruggen,

We kunnen ons goed voorstellen dat u zich daar zorgen over maakt. Tijdens de laatste inloopavond heeft het ontwerpteam van de provincie een aantal tekeningen laten zien. Hierop is te zien in welke richting de ideeën voor de aanleg van het toekomstig dubbel baanvak zich ontwikkelen. De tekeningen hangen in het informatiecentrum in Landgraaf. We kunnen een afspraak maken om een en ander toe te lichten. Is dat een idee? We horen het graag!

antwoord